Κατασκευή Φαρμακείου

Κατασκευή φαρμακείου με Καινοτομία

Ίδρυση Φαρμακείου – Κατασκευή φαρμακείου

Η σημερινή εποχή έχει απαιτήσεις. Αυτό σημαίνει ότι ο χώρος του φαρμακείου έχει γίνει ιδιαίτερα ανταγωνιστικός.

Το να ιδρύσεις ένα νέο φαρμακείο είναι δύσκολή υπόθεση και απαιτεί γνώση και εμπειρία για να μην πληρώσεις “ακριβά” τα λάθη της απειρίας.

Κατασκευή φαρμακείου – Ίδρυση Φαρμακείου : Κάνοντας την διαφορά

Εύρεση του Ιδανικού Σημείου

Ίδρυση φαρμακείου : Ο χώρος και η γεωγραφία

Σε συνεργασία με τους έμπειρους συνεργάτες μας (real estate) βρίσκουμε το σωστό σημείο και στη συνέχεια φροντίζουμε την εύρεση της απαραίτητης άδειας για να λειτουργήσει το φαρμακείο. Έπειτα κάνουμε τις απαραίτητες μετρήσεις αλλά και το ανάλογο Business Planning της ενδεχόμενης επένδυσης. Έτσι έχετε πλήρη εικόνα της επένδυσης, του ρίσκου αλλά και του χρόνου απόσβεσης με απόλυτη ακρίβεια.

Νομική Υποστήριξη

Ίδρυση φαρμακείου : Διαδικασίες

Οι διαδικασίες ιδρύσεως νεου φαρμακείου, ή μεταφοράς, ή συστέγασης απαιτούν συντονισμό, συνέπεια και εξειδικευμένη γνώση του αντικειμένου. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο ξέρουμε πως να αποφύγετε κακοτοπιές αλλά και το πως θα γλιτώσετε χρήματα από την επένδυση σας. Η νομοθεσία που αφορά τα φαρμακεία είναι ιδιαιτέρως αυστηρή και δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο ή λάθη που θα στοιχίσουν.

Κατασκευαστικά Φαρμακείου

Κατασκευή φαρμακείου

Τώρα Αρχίζουν τα ΔΥΣΚΟΛΑ. Πως θα φτιάξω ένα όμορφο και φιλόξενο και πετυχημένο φαρμακείο για τον πελάτη μου; Θα πρέπει να έχει εμπορικό χαρακτήρα; Θα είναι του γούστου μου; Θα είναι Λειτουργικό; Πόσες θέσεις εργασίας πρέπει να έχει; Πως θα πρέπει να είναι οι προθήκες των προϊόντων και οι συρταριέρες των φαρμάκων; Θα χωρέσουν όλα μου τα προϊόντα στο χώρο που έχω; Μήπως είναι όλα λάθος; Τι πρέπει να κάνω και απο που να Ξεκινήσω;

Σχεδιασμός Φαρμακείου

Κατασκευή φαρμακείου : Δείτε το σε 3d

O Σχεδιασμός του φαρμακείου σας είτε αφορά νέο φαρμακείο είτε μια απλή ανακαίνιση είναι το ίδιο ζωτικής σημασίας. Μετά από μια συνέντευξη μαζί σας θα προχωρήσουμε σε σχεδιασμό 3d με τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα μας. Στη συνέχεια θα κάνουμε μια δεύτερη συνάντηση και αφού δείτε το φαρμακείο σας σε απόλυτη 3d εικόνα θα προχωρήσουμε σε αλλαγές αλλά και προσθήκες που σίγουρα θα προκύψουν. Μόλις ολοκληρώσουμε αυτό το πολύ σημαντικό βήμα τότε μπορούμε να μπούμε στη τελική ευθεία.

Υλοποίηση - Επίβλεψη Έργου

Κατασκευή φαρμακείου: Επιβλέποντας την διαδικασία

Τα έμπειρα συνεργεία μας αναλαμβάνουν να ετοιμάσουν το φαρμακείο σας όπως το ονειρευτήκατε. Μας χαρακτηρίζει η απόλυτη συνέπεια στα συμφωνηθέντα αλλά και τους χρόνους παράδοσης. Ο προυπολογισμός του έργου έχει υπολογισθεί με απόλυτη ακρίβεια χωρίς κρυφά κόστη τα οποία στην εταιρεία μας ΔΕΝ υπάρχουν. Όλες οι κατασκευές μας γίνονται στην ελλάδα και αφορούν υλοποιημένα σχέδια που γίνονται για τον εκάστοτε πελάτη μας. Αυτό σημαίνει ότι σχέδιο προηγούμενου πελάτη δεν χρησιμοποιείτε ΠΟΤΕ δεύτερη φορά σε κάποιον άλλο.

Ας το συζητήσουμε

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

Κλείσε ΤΩΡΑ την ανακαίνιση ή την κατασκευή του φαρμακείου σου με την εταιρεία μας και σου κάνουμε ΔΩΡΟ τη κατασκευή του E-SHOP σου. Πρόκειται για ένα πλήρες E-SHOP με όλες τις απαραίτητες λειτουργίες και καινοτομίες με την απαραίτητη ενημερωμένη βάση προϊόντων αλλά και όλα τα εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας. Θα σου χρειαστεί , μην το χάσεις!

Σύμβαση Έργου και Παροχής Υπηρεσιών

Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τις καλές συνεργασίες. Έτσι κι εμείς τηρώντας όσα λέμε ως εταιρεία, τα συνοδεύουμε με μια σύμβαση ανάμεσα στον εκάστοτε πελάτη και την εταιρεία μας. Έτσι και τα δυο μέρη θα γνωρίζουν τις υποχρεώσεις αλλά και ότι συμφωνήθηκε εκτός από προφορικά και γραπτώς.

Είστε έτοιμοι να μιλήσουμε;

Αν ναι καλέστε μας στο 210-6107372 ή στείλτε μας email στο
info@ innovativeyear.gr, για να συζητήσουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες σας.

5/5 - (25 votes)