Ε-shop Φαρμακείου

Αξίζει να ασχοληθώ; Θα έχω κερδοφορία;

Το E-Commerce (Ηλεκτρονικό Εμπόριο) στο χώρο του φαρμακείου έχει κατακόρυφη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια. Αυτός ήταν και ο λόγος που αρκετά φαρμακεία αποφάσισαν να δραστηριοποιηθούν στο συγκεκριμένο τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου όχι πάντα με τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Δυστυχώς για να στεφθεί με επιτυχία ένα τέτοιο εγχείρημα δεν απαιτείται μόνο μια πλατφόρμα (e-shop) και <<σκοτωμένες τιμές>> αντίθετα χρειάζεται πολύ καλή γνώση του αντικειμένου (E-Commerce) συγκεκριμένα γύρω από το κλάδο του φαρμακείου, όπως επίσης και η σωστή στρατηγική μαζί με το σωστό πλάνο.

Η Innovativeyear ήταν από τις πρώτες εταιρείες που δραστηριοποιήθηκαν στο τομέα του ηλεκτρονικού φαρμακείου με πολύ έρευνα, εξειδίκευση αλλά και πετυχημένες συνεργασίες.

Πάντα ερχόμαστε αντιμέτωποι με μια συγκεκριμένη ερώτηση που μας κάνουν όλοι οι φαρμακοποιοί. – Αξίζει να φτιάξω ένα E-shop?. Η απάντηση είναι ΝΑΙ αρκεί να αντιμετωπίσεις το ηλεκτρονικό φαρμακείο σου όπως και το κανονικό σου φαρμακείο και βέβαια να έχεις τους κατάλληλους συνεργάτες νε την ανάλογη εμπειρία. Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι οι παγκόσμιες πωλήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου λιανικής προβλέπεται να φτάσουν τα 27 τρισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2020.

Δημιουργούμε διαχρονικά Ηλεκτρονικά Φαρμακεία που έχουν κερδοφορία και πελατειακή πιστότητα

Κατασκευή Ηλεκτρονικού Φαρμακείου (E-shop)

Ως εταιρεία μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας, αναπτύξαμε τη δική μας πλατφόρμα ηλεκτρονικού φαρμακείου, η οποία βασίζεται σε ανοιχτό κώδικα (Open Source). Αυτό σημαίνει πως μπορούμε να την παραμετροποιήσουμε ανά πάσα ώρα και στιγμή σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη μας χωρίς υπερβολικά κόστη που τρομάζουν. Η συνέπεια αλλά και η σωστή συντήρηση του Ηλεκτρονικού σας καταστήματος είναι κάποια από τα στοιχεία που θεωρούμε απαραίτητα στη μεταξύ μας συνεργασία.

Διαχείριση Ηλεκτρονικού Φαρμακείου

Τι στρατηγική θα ακολουθήσω? Ποιος θα σηκώνει τα τηλέφωνα?, Ποιός θα φροντίζει τη βάση δεδομένων με τα προϊόντα ?, Ποιός θα κάνει το after Sales Service στους πελάτες μου?, Ποιός θα με μάθει πως να λειτουργώ το E-shop στο φυσικό μου σημείο?, Ποιά εταιρεία Courier να διαλέξω?. Αυτά και άλλα ερωτήματα σας τα απαντάμε ως η μόνη εταιρεία στην Ελλάδα με τόσο εξειδικευμένες υπηρεσίες διαχείρισης που σας προσφέρουμε χρόνια τώρα με τεράστια επιτυχία.

Διαφήμιση - Προώθηση Ηλεκτρονικού Φαρμακείου

Η κατάλληλη Διαφήμιση-Προώθηση για το ηλεκτρονικό σας φαρμακείο είναι αυτή η οποία θα αποδώσει το αποτέλεσμα που θέλετε και μπορείτε να υποστηρίξετε. Τα υπόλοιπα είναι χάσιμο χρόνου και χρημάτων.

Δημιουργούμε πακέτα που έχουν κυκλική μορφή διαφήμισης (Inno Circle Ad pack) συνδυάζοντας όλα τα κανάλια (Social Media, Google, YouTube κλπ.). Πέραν αυτού όμως διαθέτουμε συνεργασίες με κορυφαία Media Group τα οποία προωθούν τους πελάτες μας σε ηλεκτρονικά communities που απαριθμούν άνω των 100.000 unique members δημιουργόντας νέο πελατολόγιο μεσω της νέας μεθόδου διαδικτυακής φήμης (influence).

Μάλιστα η innovativeyear βραβεύτηκε στα (e-innovation Awards 11/03/2018) για την εφαρμογή του πρώτου δικτύου influence marketing στην Ελλάδα.

Διαχείριση Social Media

Τα Κοινωνικά Δίκτυα αναντίλεκτα έχουν εισέλθει στην καθημερινότητα μας με ένα ιδιαίτερα δυναμικό τρόπο τα τελευταία χρόνια. Πολλοί από εσάς αφιερώνετε κάποιες ώρες όποτε έχετε χρόνο για την προβολή της επιχείρησης σας. Αρκεί όμως αυτό; Αν ο στόχος σας είναι ο φιλικός και κοινωνικός σας περίγυρος ενδεχομένως ναι.

Αν όμως ανήκετε σε αυτούς που μπορούν να δουν, ότι ο ρόλος και οι δυνατότητες των Social Media είναι απείρως μεγαλύτερες από αυτές, τότε αντιλαμβάνεστε ότι η όποια διαχείριση των social media πρέπει να γίνεται από ειδικούς όπως και κάθε σοβαρή επαγγελματική δραστηριότητα εξάλλου.

Στην Innovativeyear διαθέτουμε το ανθρώπινο δυναμικό που μπορεί να ανεβάσει την επικοινωνία σας σε άλλα επίπεδα συνδυάζοντας την εμπειρία μας με τακτικές προώθησης και διαφήμισης.

Στατιστικά & Ανάλυση Απόδοσης E-shop

Σας παρέχουμε μηνιαία συνάντηση με αναλυτικό report στατιστικών στο οποίο αναλύουμε πέραν των κλασικών εσόδων-εξόδων και διάφορα άλλα στοιχεία που κάνουν τη διαφορά.

Σε αυτή τη μηνιαία συνάντηση αναλύουμε πως κύλησε τον προηγούμενο μήνα η στρατηγική μας, αλλάζοντας ή διατηρώντας τις ίδιες δράσεις.

Ποια στοιχεία όμως αναλύουμε; Στοιχεία όπως – πόσους πελάτες έχουμε, ηλικία, φύλλο, γεωγραφικό σημείο από όπου έκαναν αγορές, αν χρησιμοποίησαν κινητό ή σταθερό υπολογιστή, από ποιά κανάλια διαφήμισης έγινε ο τζίρος κλπ. είναι κάποια από τα στοιχεία του μηνιαίου reporting που σας κάνουμε έτσι ώστε να έχετε πλήρη εικόνα του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.

Θέλω να μάθω περισσότερα

Φτιάξε το Ηλεκτρονικό σου Φαρμακείο (E-Shop) σου και Κέρδισε!

Δημιούργησε το ηλεκτρονικό σου Φαρμακείο με την innovativeyear και κέρδισε 30% έκπτωση στο κόστος κατασκευής και 50% έκπτωση στο κόστος διαχείρισης για τους 6 πρώτους μήνες. Με αυτό το τρόπο η εταιρεία μας σε βοηθά να ξεκινήσεις την επένδυση σου με όσο το δυνατόν χαμηλότερο κόστος μη χάσεις αυτή την ευκαιρία. Ισχύει για περιορισμένο αριθμό ηλεκτρονικών Φαρμακείων.

Προσφορά Διαχείρισης Social Media Φαρμακείου!

H παρουσία του Φαρμακείου σας στα social media (Facebook, Instagram, tweeter κλπ.) θεωρείται απαραίτητη στις μέρες μας. Γι’αυτό κι εμείς φροντίσαμε να δημιουργήσουμε τα πιο δελεαστικά πακέτα διαχείρισης social media για να έχετε τη πιο ολοκληρωμένη παρουσία με το ανάλογο αποτέλεσμα. Κόστος υπηρεσίας από 100€/μήνα. Ισχύει για περιορισμένο αριθμό πακέτων.

Είστε έτοιμοι να μιλήσουμε;

Αν ναι καλέστε μας στο 210-6107372 ή στείλτε μας email στο
info@ innovativeyear.gr, για να συζητήσουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες σας.