Business Coaching

To Business Coaching θα βοηθήσει και θα καθοδηγήσει τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης πως να “τρέξει” σωστά την επιχείρηση του, βοηθώντας τον να διευκρινίσει το όραμα και τους προσωπικούς του στόχους.

Οι πρωτοποριακοί ιδιοκτήτες επιχείρησης προσπαθούν να κατανοήσουν γιατί η επίτευξη των στόχων ανάπτυξης των επιχειρήσεων τους είναι σημαντική για αυτούς προσωπικά αλλά και ποιός θα είναι ο αντίκτυπος που θα έχουν στη ζωή τους.

Μια κρίσιμη συνιστώσα του Business Coaching είναι η υπευθυνότητα. Ποτέ δεν θα δείτε έναν προπονητή ποδοσφαίρου να τρέχει γύρους το γήπεδο για την ομάδα του. Το ίδιο ισχύει και για έναν επιχειρηματικό προπονητή (Business Coach). Ο επαγγελματίας προπονητής δεν είναι σύμβουλος. Δεν θα κάνει την δουλειά για εσάς στην επιχείρησή σας.

Είναι εκεί για να σας κρατήσει επικεντρωμένους στο τελικό αποτέλεσμα και να σας υπενθυμίζει γιατί κάθε σας ενέργεια είναι σημαντική. Θα σας παρακινήσει να τηρήσετε τις δεσμεύσεις σας. Θα λειτουργήσει ως ερέθισμα και όταν χρειαστεί θα κρατήσει το καθρέφτη μπροστά σας για να κάνετε την αυτοκριτική σας, επισημαίνοντας τα αδύναμα σημεία σας, αλλά και τι είναι καλό για την επιχείρηση.

Διαβάστε σχετικό μας άρθρο εδώ για να εισαχθείτε στην έννοια του busines coaching για φαρμακοποιούς.

Business Coaching. Δημιουργούμε επιχειρήσεις που ήρθαν για να κάνουν τη διαφορά

Εύρεση του Ιδανικού Σημείου

Business Coaching για επιλογή έδρας

Σε συνεργασία με τους έμπειρους συνεργάτες μας (real estate) βρίσκουμε το σωστό σημείο και στη συνέχεια φροντίζουμε την εύρεση της απαραίτητης άδειας για να λειτουργήσει η επιχείρηση σας, ανάλογα με το είδος στο οποίο ανήκει. Έπειτα κάνουμε τις απαραίτητες μετρήσεις αλλά και το ανάλογο Business Planning της ενδεχόμενης επένδυσης. Έτσι έχετε πλήρη εικόνα της επένδυσης, του ρίσκου αλλά και του χρόνου απόσβεσης με απόλυτη ακρίβεια.

Νομική Υποστήριξη

Business Coaching για Νομικά Θέματα

Οι διαδικασίες ιδρύσεως μιας νέας επιχείρησης, ή μεταφοράς αυτής σε νέο σημείο απαιτούν συντονισμό, συνέπεια και εξειδικευμένη γνώση του αντικειμένου. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο ξέρουμε πως να αποφύγετε κακοτοπιές αλλά και το πως θα γλιτώσετε χρήματα από την επένδυση σας.

Κατασκευαστικά

Business Coaching. Kατασκευή

Τώρα Αρχίζουν τα ΔΥΣΚΟΛΑ. Πως θα φτιάξω ένα όμορφο και φιλόξενο και πετυχημένο κατάστημα για τον πελάτη μου; Θα πρέπει να έχει εμπορικό χαρακτήρα; Θα είναι του γούστου μου; Θα είναι Λειτουργικό; Πόσες θέσεις εργασίας πρέπει να έχει; Πως θα πρέπει να είναι σχεδιασμένο; Θα είναι επαρκείς ο χώρος που διαθέτω; Μήπως είναι όλα λάθος; Τι πρέπει να κάνω και απο που να Ξεκινήσω;

Σχεδιασμός Καταστήματος

Business Coaching –  Σχεδιασμός

O Σχεδιασμός της επιχείρησης σας είτε αφορά νέο κατάστημα είτε μια απλή ανακαίνιση είναι το ίδιο ζωτικής σημασίας. Μετά από μια συνέντευξη μαζί σας θα προχωρήσουμε σε σχεδιασμό 3d με τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα μας. Στη συνέχεια θα κάνουμε μια δεύτερη συνάντηση και αφού δείτε το κατάστημα σας σε απόλυτη 3d εικόνα θα προχωρήσουμε σε αλλαγές αλλά και προσθήκες που σίγουρα θα προκύψουν. Μόλις ολοκληρώσουμε αυτό το πολύ σημαντικό βήμα τότε μπορούμε να μπούμε στη τελική ευθεία.

Υλοποίηση - Επίβλεψη Έργου

Business  Coaching – Δημιουργία

Τα έμπειρα συνεργεία μας αναλαμβάνουν να ετοιμάσουν το κατάστημα σας όπως το ονειρευτήκατε. Μας χαρακτηρίζει η απόλυτη συνέπεια στα συμφωνηθέντα αλλά και τους χρόνους παράδοσης. Ο προυπολογισμός του έργου έχει υπολογισθεί με απόλυτη ακρίβεια χωρίς κρυφά κόστη τα οποία στην εταιρεία μας ΔΕΝ υπάρχουν. Όλες οι κατασκευές μας γίνονται στην ελλάδα και αφορούν υλοποιημένα σχέδια που γίνονται για τον εκάστοτε πελάτη μας. Αυτό σημαίνει ότι σχέδιο προηγούμενου πελάτη δεν χρησιμοποιείτε ΠΟΤΕ δεύτερη φορά σε κάποιον άλλο.

Ας το συζητήσουμε

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

Κλείσε ΤΩΡΑ την ανακαίνιση ή την κατασκευή του καταστήματος σου με την εταιρεία μας και σου κάνουμε ΔΩΡΟ τη κατασκευή του E-SHOP σου. Πρόκειται για ένα πλήρες E-SHOP με όλες τις απαραίτητες λειτουργίες και καινοτομίες με την απαραίτητη ενημερωμένη βάση προϊόντων αλλά και όλα τα εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας. Θα σου χρειαστεί, μην το χάσεις! Η προσθήκη αυτή διευρύνει τον κύκλο του παρεχόμενου business coaching προς εσάς.

Σύμβαση Έργου και Παροχής Υπηρεσιών

Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τις καλές συνεργασίες. Έτσι κι εμείς τηρώντας όσα λέμε ως εταιρεία, τα συνοδεύουμε με μια σύμβαση ανάμεσα στον εκάστοτε πελάτη και την εταιρεία μας. Έτσι και τα δυο μέρη θα γνωρίζουν τις υποχρεώσεις αλλά και ότι συμφωνήθηκε εκτός από προφορικά και γραπτώς. Μια βασική αρχή στο business coaching

Είστε έτοιμοι να μιλήσουμε;

Αν ναι καλέστε μας στο 210-6107372 ή στείλτε μας email στο
info@ innovativeyear.gr, για να συζητήσουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες σας.

Rate this page