Διαχείριση φαρμακείου 2024. Ένας χρήσιμος οδηγός

Διαχείριση φαρμακείου 2024. Ένας χρήσιμος οδηγός

Διαχείριση φαρμακείου 2024

 

Διαχείριση φαρμακείου 2024. Ένας χρήσιμος οδηγός

 

1. Τι τάσεις να περιμένουμε στην διαχείριση φαρμακείου για το 2024

 

Διαχείριση φαρμακείου 2024Η αποτελεσματική διαχείριση φαρμακείων είναι σημαντική για διάφορους λόγους, τόσο για τους φαρμακοποιούς όσο και για τους ασθενείς. Ας μην παραβλέπουμε ποτέ την κοινωνική διάσταση ενός φαρμακείου και αυτό όχι για ιδεοληπτικούς λόγους αλλά γιατί η ανάγκη ύπαρξης ενός φαρμακείου σε μια περιοχή είναι ισάξια με την ανάγκη που έχουν για αυτό οι ασθενείς της περιοχής εκείνης.

Για τους φαρμακοποιούς, η αποτελεσματική διαχείριση μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της παραγωγικότητας, της εξυπηρέτησης πελατών και της κερδοφορίας.

Για τους ασθενείς, η αποτελεσματική διαχείριση μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της πρόσβασης σε φάρμακα και της συνολικής ποιότητας της φροντίδας που λαμβάνουν. Όπως αναγράφεται σε σχετικό άρθρο δημοσιευμένο στην Ελληνική Εταιρία Φαρμακευτικού Management  η διαχείριση ενός φαρμακείου το 2024 παρουσιάζει πολλές προκλήσεις και ευκαιρίες λόγω της εξέλιξης τεχνολογιών και της αλλαγής των προτιμήσεων των καταναλωτών.

Με την εισαγωγή τεχνολογιών όπως η τεχνητή νοημοσύνη και τα multi-omics εργαλεία, η ιατρική ακρίβεια και η κατανόηση της υγείας βελτιώνονται σημαντικά. Ο αυτοματισμός επίσης  στα φαρμακεία θα είναι μία από τις κύριες τάσεις που θα επηρεάσουν τον τομέα το 2024.  Ο αυτοματισμός μετασχηματίζει τις λειτουργίες των φαρμακείων, προσφέροντας αυξημένη αποδοτικότητα, μειωμένα λάθη και βελτιωμένη διαχείριση των αποθεμάτων.

Μέσω της χρήσης προηγμένων συστημάτων αυτοματοποίησης, τα φαρμακεία μπορούν να διαχειρίζονται αποτελεσματικότερα τον χρόνο και τους πόρους τους, ενώ παράλληλα προσφέρουν καλύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες τους. Η ψηφιοποίηση των φαρμακείων αναμένεται να είναι μια από τις κυριότερες τάσεις που θα διαμορφώσουν τον τομέα της φαρμακευτικής περίθαλψης το 2025, όπως αναφέρεται σε άρθρο του PHARMACY management .

Η αύξηση της ψηφιακής παρουσίας των φαρμακείων αναμένεται να επιφέρει αλλαγές τόσο στον τρόπο που οι καταναλωτές αναζητούν και αγοράζουν φαρμακευτικά προϊόντα, όσο και στην εμπειρία που αποκομίζουν από την επίσκεψή τους σε ένα φαρμακείο. Η ψηφιακή προσέγγιση περιλαμβάνει όχι μόνο την ανάπτυξη διαδικτυακών καταστημάτων, αλλά και την ενεργή χρήση πλατφορμών κοινωνικών δικτύων για την προώθηση και την πληροφόρηση σχετικά με φαρμακευτικά προϊόντα και υπηρεσίες.

Περαιτέρω, το άρθρο του PHARMACY management επισημαίνει ότι το 30% των καταναλωτών ήδη αναζητούν πληροφορίες και προϊόντα διαδικτυακά πριν αποφασίσουν να επισκεφτούν ένα φυσικό κατάστημα. Αυτή η τάση υποδηλώνει μια στροφή προς την ψηφιοποίηση στον τομέα της υγείας και της φαρμακευτικής φροντίδας, καθώς και την αυξανόμενη σημασία της ψηφιακής παρουσίας για τα φαρμακεία.

Η ικανότητα να ανταποκρίνονται σε αυτές τις αλλαγές και να προσφέρουν μια ολοκληρωμένη και συνδεδεμένη ψηφιακή εμπειρία θα αποτελέσει σημαντικό κομμάτι της συνολικής εικόνας ενός φαρμακείου για το 2024. Μπορείτε να διαβάσετε και περσινό άρθρο μας για την σημασία της κατασκευής eshop φαρμακείου για το 2023 κάνοντας κλικ εδώ όπου αναλύουμε εκτενώς τα πλεονεκτήματα που μπορεί να παρέχει στο φαρμακείο σας η επέκταση του στον χώρο του διαδικτύου.

Ο σχεδιασμός κατά την κατασκευή ή ανακαίνιση ενός φαρμακείου θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο, όπως πάντα εξάλλου, στην πορεία ενός φαρμακείου κατά το 2024 όπως αναφέρεται σε άλλο άρθρο στο pharmacy management . Στη σύγχρονη εποχή, η αισθητική και ο σχεδιασμός των φαρμακείων αποκτούν μεγάλη σημασία, με την επιλογή φωτεινών, φιλόξενων χρωμάτων και φιλικών σχημάτων, όπως το ελλειπτικό, να βελτιώνει την εμπειρία των πελατών και να αναδεικνύει τη φροντίδα για την υγεία και την ομορφιά.

Δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε τον ρόλο του σχεδιασμού στο φυσικό κατάστημα γιατί  η ανάδειξη της εμπειρίας του πελάτη περιλαμβάνει τη δημιουργία ενός ελκυστικού και λειτουργικού χώρου που προωθεί την ευεξία και την ομορφιά.

Ο φαρμακοποιός επίσης , την εποχή που το διαδίκτυο έχει γεμίσει με ai chatbots που παρέχουν συμβουλές υγείας και ομορφιάς  πρέπει να είναι καλά ενημερωμένος για τις δραστικές ουσίες και τα οφέλη των προϊόντων, καθώς αυτό του επιτρέπει να προσφέρει προσαρμοσμένες συμβουλές και να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών με πιο αποτελεσματικό τρόπο. Αυτή η προσέγγιση συμβάλλει στην καλλιέργεια μακροχρόνιων σχέσεων και στην ενίσχυση της εμπιστοσύνης ανάμεσα στο φαρμακείο και την πελατεία του.

Ας προχωρήσουμε όμως τώρα από το γενικό στο ειδικό.

2. Καινοτομία και φαρμακείο | Καινοτομίες στη Διαχείριση Φαρμακείων για το 2024:

 

Καινοτομία και φαρμακείοΚαινοτομία και φαρμακείο. Ένα ζητούμενο που ποτέ δεν τελειώνει αν δεν θέλετε να βαλτώσει το φαρμακείο σας. Για εμάς η καινοτομία βλέπετε δεν έχει αποτυπωθεί μόνο στο όνομα της εταιρείας μας αλλά στο επιχειρηματικό μας dna.

Η βελτίωση της απογραφής στα φαρμακεία μέσω ψηφιακών εργαλείων είναι κρίσιμη για την αποδοτική διαχείριση των αποθεμάτων. Τα συστήματα αυτοματοποιημένης ανίχνευσης και διαχείρισης παρέχουν ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο, βοηθώντας στην άμεση παραγγελία και αναπλήρωση των αποθεμάτων. Η τεχνητή νοημοσύνη (AI) συμβάλλει στην ανάλυση των δεδομένων απογραφής, ανιχνεύοντας τις τάσεις της αγοράς και τις προτιμήσεις των καταναλωτών. Αυτό επιτρέπει στα φαρμακεία να προσφέρουν προσαρμοσμένες επιλογές και να βελτιώσουν την εμπειρία του πελάτη, παρέχοντας συμβουλές βασισμένες στις ανάγκες τους και τη διαθεσιμότητα των προϊόντων.

Ένα AI chatbot, όπως αυτό που έχει αναπτύξει η εταιρεία InnovativeYear.Gr, μπορεί να αποτελέσει έναν σημαντικό πόρο για τα φαρμακεία, ειδικά στα ηλεκτρονικά φαρμακεία ή στα social media. Τα ai chatbots , σε αντίθεση με τα ξεπερασμένα σήμερα παλαιού τύπου chatbots έτοιμων ερωτήσεων και απαντήσεων , μπορούν να παρέχουν άμεσες απαντήσεις σε ερωτήσεις πελατών, να προτείνουν προϊόντα, αφού διαβάζουν τα προιόντα που έχετε περασμένα στο ηλεκτρονικό σας φαρμακείο,  και βοηθούν στην πλοήγηση του ιστότοπου.

Η χρήση της τεχνολογίας AI βοηθάει στην εξατομίκευση της εμπειρίας αγορών, ενώ παράλληλα απελευθερώνει πόρους και ενισχύει την αποδοτικότητα του φαρμακείου, τονίζοντας την πρωτοποριακή συμβολή της InnovativeYear.gr στην ελληνική αγορά κάτι για το οποίο νοιώθουμε μεγάλη χαρά και είναι αποτέλεσμα της πολυετούς συνεργασίας που έχουμε με ερευνητικούς φορείς όπως το Εργαστήριο ΤΠΕ Ήρων κ.α.

3.Διαχείριση Αποθεμάτων Φαρμακείου:

 

Διαχείριση Αποθεμάτων ΦαρμακείουΗ διαχείριση αποθεμάτων στα φαρμακεία είναι μια διαδικασία που απαιτεί στρατηγική προσέγγιση, ιδιαίτερα σε μια εποχή όπου ο πληθωρισμός και οι αλλαγές στις καταναλωτικές συμπεριφορές επηρεάζουν τις αγορές. Σύμφωνα με άρθρο από το PHARMACY management  σχετικά με την τιμολογιακή πολιτική, είναι σημαντικό να μην μειώνετε την προσφορά σε premium μάρκες, ακόμα και σε περιόδους μειωμένης αγοραστικής δύναμης, επειδή οι καταναλωτές που αγοράζουν αυτού του είδους τα προϊόντα δεν επηρεάζονται τόσο από τον πληθωρισμό

Επιπλέον, η χρήση λογισμικού και αναλύσεων δεδομένων για την ανάλυση των αποθεμάτων είναι ένας άλλος βασικός πυλώνας της αποτελεσματικής διαχείρισης. Στρατηγικές όπως η διαχείριση αποθεμάτων με γνώμονα τη ζήτηση, τεχνικές cross-docking και drop-shipping, και η συνεργασία εφοδιαστικής αλυσίδας είναι σημαντικές για τη βελτίωση του αποθέματος και τη μείωση του κόστους όπως αναγράφεται σε άρθρο της Global Greece.

Η συνεχής βελτίωση και βελτιστοποίηση των διαδικασιών, καθώς και ο συγχρονισμός της ζήτησης, είναι κρίσιμα στοιχεία για τη διαχείριση των αποθεμάτων σε ένα φαρμακείο

4.Οικονομική Διαχείριση Φαρμακείου για το 2024:

 

Οικονομική Διαχείριση ΦαρμακείουΗ οικονομική διαχείριση ενός φαρμακείου είναι ένας κρίσιμος παράγοντας για την επιτυχία και την ανάπτυξή του, ιδιαίτερα στο σημερινό ανταγωνιστικό και απαιτητικό περιβάλλον. Μία από τις βασικές συστάσεις για τη βελτίωση της οικονομικής διαχείρισης είναι η εξειδίκευση και η διαφοροποίηση των προϊόντων και των υπηρεσιών. Ένα φαρμακείο μπορεί να επιχειρήσει την παραγωγή δικών του προϊόντων ή να εισάγει καινοτόμα προϊόντα μέσω έρευνας αγοράς, προσδίδοντας μοναδικότητα στην επιχείρηση.

Επιπλέον, οι φαρμακοποιοί πρέπει να εμπλουτίζουν συνεχώς τις γνώσεις τους γύρω από τη δουλειά τους, όντας γνώστες των δραστικών ουσιών των φαρμάκων και των παραφαρμάκων που διαθέτουν, προκειμένου να μπορούν να προσφέρουν ποιοτικές συμβουλές στους πελάτες τους.

Επιπρόσθετα, η δημιουργία ενός οικονομικού πλάνου (business plan)  είναι ένα απαραίτητο βήμα στην οικονομική διαχείριση. Ένα τέτοιο πλάνο πρέπει να περιγράφει τα έσοδα, τα έξοδα, τα χρέη και τις αποταμιεύσεις, και να καθορίζει τον τρόπο επίτευξης των οικονομικών στόχων. Είναι σημαντικό να θέσετε προτεραιότητες, να έχετε ρεαλιστικές προσδοκίες και να προσαρμόζετε τακτικά το σχέδιο ανάλογα με τις ανάγκες.

Σαν innovativeyear.gr παρέχουμε υπηρεσίες διαχείρισης φαρμακείου καλύπτοντας όλους τους προαναφερθέντες τομείς δράσης και πολλούς άλλους που ο χώρος και ο σκοπός του άρθρου δεν επαρκούν για μια πλήρη ανάλυση. Θα χαρούμε όμως να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 210 61 07 372 και 6974 00 4023 καθώς και στο email μας info@innovativeyear.gr ή και να μας επισκεφθείτε στα γραφεία μας στην Ιβίσκου 5 & Πευκών  στο Περιστέρι.

5.Πελατειακή Εμπειρία ( Customer Delight Management ) :

 

Διαχείριση φαρμακείου 2024. Ένας χρήσιμος οδηγόςΕπικεντρωθείτε στον Πελάτη. Μπορεί αυτή η πάγια και διαχρονική προτεραιότητα να μην ισχύσει και το 20024 πολύ περισσότερο με τις πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις που ανεβάζουν τις απαιτήσεις των πελατών;

Ο πελάτης πρέπει να είναι το επίκεντρο της προσοχής σας. Όλες οι αποφάσεις και οι υπηρεσίες σας πρέπει να στοχεύουν στην ικανοποίηση των αναγκών και προσδοκιών του πελάτη. Η δράση είναι απαραίτητη για να υλοποιήσετε τα σχέδια σας, και οι εργαζόμενοί σας πρέπει να είναι ικανοποιημένοι αφενός και εκπαιδευμένοι αφετέρου, καθώς αυτό θα αντανακλάται στην ποιότητα της εξυπηρέτησης που προσφέρουν

Ένα επίσης σημαντικό βήμα για ένα επιτυχημένο φαρμακείο είναι η ποικιλία των φαρμακευτικών και παραφαρμακευτικών προϊόντων που παρέχετε. Στόχος σας πρέπει να είναι να προσφέρετε όλο το φάσμα των προϊόντων που σχετίζονται με την περιποίηση και την ομορφιά, όπως καλλυντικά, ενυδατικές κρέμες, καθαριστικά προσώπου, και βιταμίνες για την καλή υγεία.

Επίσης, ο σωστός σχεδιασμός και η διάταξη του καταστήματος είναι κρίσιμη για τη διευκόλυνση των πελατών στον προσανατολισμό και την εύρεση των προϊόντων που ψάχνουν. Κάτι τόσο σημαντικό δεν μπορεί να αφήνεται στην τύχη ούτε καν στο ένστικτο και την εμπειρία σας ως φαρμακοποιός ακόμη και αν αυτή είναι πολυετής. Γιατί; Επειδή άλλη η οπτική γωνία του πελάτη και άλλη του φαρμακοποιού. Μην ξεχνάτε ποτέ αυτή την αυταπόδεικτη αλήθεια που κάποιοι όμως δείχνουν να αγνοούν ή απλά να υποτιμούν.

Για αυτό δώστε βάση στο Customer Delight Management (CDM) ,που στον τομέα της φαρμακευτικής αγοράς, αποτελεί μία προοδευτική προσέγγιση που εστιάζει στην προσωποποιημένη εμπειρία του πελάτη. Αντίθετα με τις παραδοσιακές μεθόδους, που δίνουν έμφαση στις βασικές σχέσεις με τον πελάτη, το CDM επικεντρώνεται στη δημιουργία μιας ξεχωριστής και αξέχαστης εμπειρίας για κάθε πελάτη. Το επίπεδο των απαιτήσεων των πελατών συνεχώς αυξάνεται, και η απλή ικανοποίηση δεν είναι πλέον αρκετή για να διατηρήσει την πιστότητα των πελατών.

Σημαντικό μέρος της στρατηγικής αυτής είναι η εκπαίδευση των συνεργατών στο φαρμακείο για να παρέχουν άριστη εξυπηρέτηση και να δημιουργούν μια θετική εικόνα για το φαρμακείο​ σας

6.Συμμόρφωση φαρμακείου με τον GDPR και άλλες ρυθμίσεις:

Συμμόρφωση φαρμακείου με τον GDPRΗ συμμόρφωση με τη νομοθεσία και τις ρυθμίσεις στο φαρμακείο είναι ένα κρίσιμο στοιχείο της λειτουργίας του, ειδικά στο πλαίσιο του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (GDPR). Η συμμόρφωση με τον GDPR απαιτεί την εφαρμογή αυστηρών πρωτοκόλλων για τη διαχείριση και την προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών. Φαρμακεία που διαθέτουν συστήματα εγγυημένης ασφάλειας και διαφάνειας, κερδίζουν την εμπιστοσύνη των πελατών και διασφαλίζουν την συμμόρφωση με τους κανονισμούς.

Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες συμμόρφωσης με τον GDPR, έχοντας εκτενή εμπειρία στην υλοποίηση σχετικών projects. Μέσω της συνεργασίας μας με το Εργαστήριο ΤΠΕ Ήρων και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, έχουμε πιστοποιήσει πολλούς Data Protection Officers (DPOs) για φαρμακεία, διασφαλίζοντας ότι τα φαρμακεία αυτά παρέχουν τα υψηλότερα επίπεδα προστασίας προσωπικών δεδομένων.

7.Παρουσία του φαρμακείου στα social media και μέσω ιστοσελίδας / eshop:

Παρουσία του φαρμακείου στα social mediaΗ παρουσία ενός φαρμακείου στα social media και μέσω ιστοσελίδας ή eshop μπορεί να αποτελέσει έναν ισχυρό καταλύτη για την επιτυχία του εντός του 2024. Σύμφωνα με έρευνα του PHARMACY management που προαναφέραμε, το 30% των καταναλωτών υγείας και ομορφιάς αναζητούν πληροφορίες και προϊόντα διαδικτυακά πριν απευθυνθούν σε ένα φυσικό κατάστημα​​. Αυτό υποδηλώνει τη σημασία της ενίσχυσης της διαδικτυακής παρουσίας, όπου η ανάπτυξη ενός ισχυρού προφίλ στα social media και η δημιουργία ενός λειτουργικού eshop μπορούν να προσφέρουν σημαντικά οφέλη.

Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στην κατασκευή eshop για φαρμακεία, καθώς και στη διαχείριση των social media. Μέσω αυτής της προσέγγισης, είμαστε σε θέση να βοηθήσουμε τα φαρμακεία να επικοινωνήσουν αποτελεσματικά με τους πελάτες τους, να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, και να δημιουργήσουν μια πιστή πελατειακή βάση.

Η σωστή χρήση των social media μπορεί να αυξήσει την άμεση επικοινωνία με τους πελάτες, καθώς και να ενισχύσει τη διατήρηση αυτής της επικοινωνίας, ακόμη και μετά την έξοδο του πελάτη από το φαρμακείο​​.Επιπλέον, η ενσωμάτωση τεχνολογιών όπως  της τεχνητής νοημοσύνης (AI) στα social media και το eshop μπορεί να προσφέρει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που θα χρειαστείτε το 2024. Επικοινωνήστε μαζί μας να σας αναφέρουμε τα πλεονεκτήματα ενός ai chatbot για το φαρμακείο σας.

8.Κρίσιμες προκλήσεις στο χώρο του φαρμακείου και πώς να τις αντιμετωπίσετε:

 

Κρίσιμες προκλήσεις στο χώρο του φαρμακείουΟι κρίσιμες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο χώρος του φαρμακείου το 2024 είναι πολυδιάστατες και απαιτούν μια στρατηγική προσέγγιση για την επίλυσή τους. Μια από τις βασικές προκλήσεις είναι η ψηφιακή μετάβαση και η αξιοποίηση προηγμένων τεχνολογιών όπως τα multi-omics εργαλεία, τα οποία προσφέρουν βαθύτερη κατανόηση της υγείας και μπορούν να ενισχύσουν σημαντικά την ιατρική ακριβείας​​. Επιπλέον, η τεχνητή νοημοσύνη (AI) αναδεικνύεται σε σημαντικό εργαλείο, καθώς η αύξηση των δεδομένων και ψηφιακών εργαλείων δημιουργεί νέες δυνατότητες στην υγειονομική περίθαλψη​​.

Η αναγνώριση και η αποδοχή του ρόλου των φαρμακείων στην κοινωνία είναι άλλη μία σημαντική πρόκληση. Αν και έχουν γίνει βήματα προς την κατεύθυνση αυτή, υπάρχουν ακόμα θεσμικά ζητήματα που πρέπει να επιλυθούν, όπως η διάθεση φαρμάκων υψηλού κόστους και η καθολική διανομή των ΦΥΚ (Φάρμακα Υψηλού Κόστους) από τα ιδιωτικά φαρμακεία​​​​.

Παράλληλα, η προετοιμασία για ενδεχόμενη ενσωμάτωση ψηφιακών και μη υπηρεσιών, όπως η online παραγγελία φαρμάκων, οι υπηρεσίες υγείας κατ’ οίκον, και οι εφαρμογές για την απομακρυσμένη παρακολούθηση των ασθενών, απαιτούν από τα φαρμακεία να προετοιμαζόνται και να εκσυγχρονίζονται έτσι ώστε αυτά να είναι έτοιμα για την ψηφιακή εποχή.

9.Μελλοντικές Τάσεις στη Διαχείριση Φαρμακείων:

 

Μελλοντικές Τάσεις στη Διαχείριση ΦαρμακείωνΟι μελλοντικές τάσεις στη διαχείριση των φαρμακείων το 2024 περιλαμβάνουν κρίσιμες καινοτομίες και προκλήσεις. Ένας σημαντικός τομέας είναι η ψηφιακή μετάβαση, με τα ψηφιακά φαρμακεία να προσφέρουν πληθώρα υπηρεσιών όπως διαδικτυακές συνομιλίες και εικονικές συμβουλές φαρμακευτικής αγωγής.

Η χρήση τεχνολογιών , όπως τα multi-omics που προαναφέραμε, ενισχύουν την επικοινωνία των μηνυμάτων υγείας   ενώ η τεχνητή νοημοσύνη αναμένεται να διευρύνει τις δυνατότητες σε όλα τα επίπεδα.

Επιπρόσθετα, οι φαρμακοποιοί ενδέχεται να αναλάβουν ευρύτερους ρόλους, προσφέροντας πέρα από την παράδοση φαρμάκων, υπηρεσίες όπως διαχείριση φαρμακευτικής θεραπείας και προληπτικούς ελέγχους υγείας.

Τέλος, ο αυτοματισμός και η ρομποτική αναμένεται να διευκολύνουν στις εργασίες ρουτίνας και να βελτιώσουν την αποδοτικότητα στο φαρμακείο​

10.Συμπεράσματα:

 

Συνοψίζοντας  μπορούμε να διακρίνουμε σημαντικές τάσεις και προκλήσεις που θα επηρεάσουν τον τομέα των φαρμακείων το επόμενο έτος. Από την ανάγκη για αυτοματισμό και ψηφιακή ενσωμάτωση μέσω ψηφιακών εργαλείων και AI στη διαχείριση αποθεμάτων, μέχρι την ενίσχυση της παρουσίας στα social media και την κατασκευή eshop, οι φαρμακοποιοί αντιμετωπίζουν μια σειρά από δυναμικές προκλήσεις.

Η οικονομική διαχείριση και η συμμόρφωση με τις νομοθεσίες, ιδιαίτερα με τον GDPR, είναι επίσης βασικοί πυλώνες για την ομαλή και αποδοτική λειτουργία ενός φαρμακείου. Η εταιρεία μας, με την εκτεταμένη της εμπειρία και τη συνεργασία της με καταξιωμένα εκπαιδευτικά ιδρύματα, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες κατασκευής eshop και διαχείρισης social media, αλλά και υπηρεσίες συμμόρφωσης με τον GDPR, προσφέροντας πολύτιμη υποστήριξη σε φαρμακεία που επιδιώκουν να προσαρμοστούν και να ευδοκιμήσουν στο σύγχρονο και συνεχώς αλλαζοντικό περιβάλλον.

Το 2024 απαιτεί από τα φαρμακεία να είναι πιο ευέλικτα, προσαρμοστικά και να ενσωματώνουν σύγχρονες τεχνολογίες και πρακτικές στη λειτουργία τους, προκειμένου να εξυπηρετούν αποτελεσματικά τις ανάγκες των πελατών τους και να διατηρούν ένα βιώσιμο και επικερδές μοντέλο επιχείρησης.

5/5 - (15 votes)