Διαχείριση
social media

Γιατί χρειάζεστε την διαχείριση των social media

Διαχείριση social media

Διαχείριση social media : Με τις υπηρεσίες μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων, θα σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε την παρουσία στα κοινωνικά μέσα που απαιτείται για την επιχείρησή σας. Με τις ενέργειες μάρκετινγκ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μπορείτε να προσεγγίσετε μεγάλο αριθμό δυνητικών πελατών προβάλλοντας προϊόντα και υπηρεσίες.

Διασφαλίζουμε ότι τα κανάλια σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν δημιουργηθεί, διαφημιστεί και διαχειριστεί (συμπεριλαμβανομένων των Facebook, Instagram και αλλού).

Προετοιμάζουμε περιεχόμενο και μηνιαία ημερολόγια περιεχομένου και παρέχουμε επίσης στατιστικά στοιχεία για τους άμεσους ανταγωνιστές της επιχείρησής σας. Χρησιμοποιώντας τις κατάλληλες τακτικές, μπορείτε επίσης να αυξήσετε τον αριθμό των ατόμων που επισκέπτονται τον ιστότοπό σας και αγοραστών για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα ( eshop )

Διαχείριση social media

Τι μπορούμε να κάνουμε για τη διαχείριση της Facebook σελίδα σας ;

  • Δημιουργούμε ένα facebook plan για την σελίδα σας κατόπιν συννενοήσεως
  • Πραγματοποιούμε συνεχή έρευνα του ανταγωνισμού. Στο καράβι που λέγεται facebook δεν είμαστε μόνοι μας.
  • Ελέγχουμε την  σελίδα σας στο Facebook για σχόλια, μηνύματα, κριτικές χρηστών στον χρόνο που θα επιλέξετε
  • Επιμελούμαστε πλήρως το εικαστικό των δημοσιεύσεων στην σελίδα σας.
  • Χρησιμοποιούμε βιβλιοθήκες γραφικών με δικαιώματα και τα επεξεργαζόμαστε
  • Χρησιμοποιούμε animated gf, video που προσελκύουν αποτελεσματικά τους πελάτες σας.
  • Ανταποκρινόμαστε άμεσα στα σχόλια , κριτικές και στα μηνύματα των πελατών σας
  • Μπορούμε να συνδέσουμε την σελίδα σας στο fb με την ιστοσελίδα σας και το eshop σας αυξάνοντας την μεταξύ τους διαδραστικότητα.
  • Ετοιμάζουμε μηνιαίο report των δράσεων μας έτσι ώστε να έχετε την πλήρη εικόνα των εργασιών μας και των αποτελεσμάτων της.

Εάν σας ενδιαφέρει η διαχείριση της σελίδας σας στο Facebook επικοινωνήστε μαζί μας.

Διαχείριση social media. Πως μπορούμε να βοηθήσουμε

Σχεδιασμός στρατηγικής / Facebook Plan

Το Facebook μπορεί να αποτελέσει έναν εξαιρετικό τρόπο προώθησης ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας. Ωστόσο, η κύρια πρόκληση είναι να κάνετε τους ανθρώπους να δουν τη διαφήμισή σας. Ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχετε αυτό είναι να δημιουργήσετε ένα σχέδιο Facebook – μια στρατηγική για την προσέγγιση του κοινού-στόχου σας στο Facebook.

Πρέπει να ορίσετε τι θέλετε να πετύχετε μέσα από τη σελίδα στο Facebook, με ποια βήματα θα το καταφέρετε και σε τι χρονικό διάστημα. Ξεχωριστή διαχείριση θα χρειαστεί μία σελίδα που στόχο έχει να ενισχύσει την αναγνωρισιμότητάς της & να μαζέψει μεγάλο αριθμό fans από μία σελίδα που στόχο έχει να προσελκύσει επιλεγμένο κόσμο στην ιστοσελίδα της.

Χρήση φωτογραφιών με δικαιώματα

Οι δημοσιεύσεις σας εκφράζουν στα μάτια των χρηστών την εικόνα της επιχείρησης σας για αυτό και θέλετε να είναι επαγγελματικές, με σωστή ανάλυση και να συνάδουν με την εταιρική σας ταυτότητα. Χρησιμοποιούμε εικόνες στις οποίες έχουμε τα πλήρη πνευματικά δικαιώματα , μέσα από επαγγελματικές επί πληρωμή συλλογές και έτσι δεν θα βρεθείτε ποτέ εκτεθειμένοι. Εάν δεν έχετε γραπτή άδεια, η χρήση φωτογραφιών που προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα χωρίς άδεια αποτελεί παραβίαση του νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ο φωτογράφος ή ο κάτοχος του ιστοτόπου από την οποία κλάπηκε η φωτογραφία μπορεί να είναι σε θέση να διεκδικήσουν αποζημίωση για παραβίαση.

Πρωτότυπο περιεχόμενο

Με την ανάρτηση πρωτότυπου περιεχομένου στη σελίδα του Facebook, μπορείτε να εμπλέξετε το κοινό σας και να δημιουργήσετε ποιοτική δέσμευση. Η μετακίνηση των συζητήσεων από μια μεμονωμένη ανάρτηση σε μια ακόλουθη συζήτηση είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τη δημιουργία κοινότητας. Μπορείτε να αποκτήσετε νέους οπαδούς και ακόλουθους που ενδιαφέρονται για το θέμα σας.

Η δημιουργία ελκυστικού περιεχομένου μεγαλύτερης διάρκειας – αυτό μπορεί να είναι ένα άρθρο, μια συλλογή φωτογραφιών, ένα βίντεο ή ένα podcast – θα σας βοηθήσει να συνδεθείτε με την κοινότητά σας και να την κρατήσετε απασχολημένη. Η δημοσίευση περιεχομένου που είναι σχετικό με το κοινό-στόχο σας είναι επίσης σημαντική!

Τακτική παρουσία.

Η δημιουργία περιεχομένου στη σελίδα σας στο Facebook είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κρατάτε τα μέλη δεσμευμένα και ενδιαφερόμενα. Με τη δημιουργία τακτικού περιεχομένου, θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με τους οπαδούς σας και να τους βοηθήσετε να νιώσουν ότι είναι μέρος κάτι μεγαλύτερου.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτό το περιεχόμενο για να προωθήσετε την επιχείρησή σας και να προσφέρετε ειδικές προσφορές σε όσους ασχολούνται μαζί σας. Έτσι, αν θέλετε να αποκτήσετε περισσότερους θαυμαστές στη σελίδα σας, τότε αρχίστε να μοιράζεστε εξαιρετικό περιεχόμενο!

Αναλαμβάνουμε να το κάνουμε εμείς για εσάς τακτικά και τις κατάλληλες ώρες που γνωρίζουμε ότι είναι online οι περισσότεροι ακόλουθοι σας και τις ώρες που είναι το νέο κοινό που θέλουμε να φέρουμε σε εσάς.

Σωστή διαχείριση του κοινού

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτελούν ζωτικό εργαλείο για κάθε επιχείρηση, και το Facebook δεν αποτελεί εξαίρεση. Το κοινωνικό δίκτυο αποτελεί βασικό στοιχείο του διαδικτυακού μάρκετινγκ, επιτρέποντας στις εταιρείες να συνδεθούν με δυνητικούς πελάτες και να δημιουργήσουν πιστούς οπαδούς.

Μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις στο Facebook είναι η διαχείριση του κοινού τους. Αυτό μπορεί να είναι δύσκολο επειδή υπάρχουν πολλοί τρόποι πρόσβασης στη σελίδα και κάθε άτομο έχει διαφορετικές προτιμήσεις και συμπεριφορές.

Είναι σημαντικό να διαχειρίζεστε προσεκτικά το κοινό σας και να απαντάτε με ευγένεια και επαγγελματισμό σε όλα τα comments, μηνύματα και τα reviews όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Ανάρτηση περιεχομένου υψηλής ποιότητας

Μια άλλη σημαντική πτυχή της διαχείρισης του Facebook είναι η ανάρτηση περιεχομένου υψηλής ποιότητας. Είναι δελεαστικό να δημοσιεύετε διαφημιστικό περιεχόμενο που θα προσελκύσει περισσότερα likes και followers, αλλά αυτό μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ αν δεν παράγετε εξαρχής περιεχόμενο καλής ποιότητας.

Μια άλλη συνηθισμένη παγίδα είναι η δημιουργία διαγωνισμών που προσελκύουν μια κατηγορία χρηστών που διαθέτει 10 λογαριασμούς έκαστος για να συμμετέχει σε τέτοιους διαγωνισμούς. Δεν έχετε να κερδίσετε κάτι. Μόνο να χάσετε. Αντ’ αυτού, στοχεύστε στη δημιουργία αναρτήσεων υψηλής ποιότητας που είναι σχετικές με το κοινό-στόχο σας και μοιράζονται πολύτιμες πληροφορίες.

Δεν μας ενδιαφέρουν οι βραχυπρόθεσμοι εντυπωσιασμοί αλλά τα μακροχρόνια αποτελέσματα.

Θέλω Προσφορά άμεσα

Διαχείριση social media
Διαχείριση social media τιμές

Η διαχείριση social media είναι μια κρίσιμη εργασία για την επιτυχία κάθε επιχείρησης. Είναι αδύνατο να παρακολουθείτε ταυτόχρονα όλα τα κοινωνικά κανάλια και είναι σημαντικό να κρατάτε το κοινό σας απασχολημένο και να ενδιαφέρεται για την επωνυμία σας.

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά εργαλεία διαχείρισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης εκεί έξω και οι τιμές μπορεί να ποικίλλουν ανάλογα με τα χαρακτηριστικά που χρειάζεστε.

Ένα βασικό πακέτο για διαχείριση social media  μπορεί να κοστίζει μόνο 100+ ευρώ  το μήνα, αλλά μπορείτε να περιμένετε να πληρώσετε περισσότερα αν θέλετε προηγμένες λειτουργίες όπως αναλύσεις ή προγραμματισμό. Μπορείτε επίσης να περιμένετε να πληρώσετε περισσότερα αν θέλετε υποστήριξη από έναν έμπειρο διαχειριστή μέσων κοινωνικής δικτύωσης που έχει πολυετή εμπειρία στον τομέα.

Θα θελήσετε να ξεκινήσετε με ένα βασικό πακέτο και στη συνέχεια να το αναβαθμίσετε ανάλογα με τις ανάγκες σας. Δεν χρειάζεστε αμέσως προηγμένα χαρακτηριστικά, οπότε κρατήστε τα χρήματά σας μέχρι να τα χρειαστείτε. Ξεκινήστε με ένα βασικό πακέτο και στη συνέχεια αναβαθμίστε το ανάλογα με τις ανάγκες.

Διαχείριση social media.

Κάποτε η διαχείριση social media θεωρούνταν ότι ήταν μια υπόθεση που μπορούσε κάποιος να αναλάβει σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Και σήμερα μπορεί να το κάνει μόνο που η ερασιτεχνική ενασχόληση με το ολοένα αυξανόμενο κοινό των social media θα επιφέρει και τα αντίστοιχα πτωχά αποτελέσματα.

Στην εποχή μετά covid όπου το διαδίκτυο καθιερώθηκε σαν το πρώτο σε αποτελεσματικότητα κανάλι επικοινωνίας η ερασιτεχνική αντιμετώπιση του ζητήματος πρέπει να δώσει την θέση της στην επαγγελματικά διαχείριση social media

Η ολιστική μας προσέγγιση στην διαχείριση social media θα σας επιτρέψει παράλληλα να εκμεταλλευτείτε τον χρόνο σας καλύτερα και αποδοτικότερα κάνοντας αυτό που ξέρετε καλύτερα. Να διοικείτε την εταιρεία σας.

Πιστεύουμε ότι έχουμε την τεχνογνωσία αλλά κυρίως το μεράκι για να το αναλάβουμε εμείς για λογαριασμό της εταιρείας σας. Θα χαρούμε να μας καλέσετε και να συζητήσουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες και προτιμήσεις σας.

Σύμβαση Έργου και Παροχής Υπηρεσιών

Διαχείριση social media

Με σύμβαση έργου και παροχής υπηρεσιών

Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τις καλές συνεργασίες. Έτσι κι εμείς τηρώντας όσα λέμε ως εταιρεία, τα συνοδεύουμε με μια σύμβαση ανάμεσα στον εκάστοτε πελάτη και την εταιρεία μας. Έτσι και τα δυο μέρη θα γνωρίζουν τις υποχρεώσεις αλλά και ότι συμφωνήθηκε εκτός από προφορικά και γραπτώς.

Φυσικά η κάθε υπηρεσία μας μπορεί να εμπλουτιστεί κατόπιν κοινής συναινέσεως προκειμένου να ανταπεξέλθει στις τρέχουσες ανάγκες σας.

Διαχείριση social media από τον όμιλο InnovativeYear

Υπεύθυνος παραγωγής για την InnovativeYear.Gr είναι ο κος Ευάγγελος Τζανίδης.

Είναι εκδότης του American Hellenic News και μέλος της AHEPA , μιας online εκδοτικής πρωτοβουλίας που ήρθε να στηρίξει τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις όπως μπορείτε να διαβάσετε στο σχετικό δημοσίευμα στον Ελεύθερο Τύπο εδώ

Είναι ένας εκ των συγγραφέων του βιβλίου GDPR: Εξεταστέα ύλη για Data Protection Officer, και έχει ασχοληθεί επί μακρόν με θέματα gdpr και τον κυβερνοχώρο και τα social media ειδικότερα

Είναι συγγραφέας του ερευνητικού paper The Matthew effect and Pareto Distribution in Startup Funding ασχολούμενος με θέματα που έχουν να κάνουν με την οικονομία και το διαδίκτυο.

Η InnovativeYear.Gr είχε βραβευτεί  στον 1ο Διαγωνισμού Καινοτομίας στην χρήση τεχνολογιών διαδικτύου και μπορείτε να δείτε βίντεο εδώ  από την παραλαβή του βραβείου του από τον Υπουργό κο. Θανάση Πλεύρη

Μπορείτε να διαβάσετε άρθρο του για την διαχείριση λογαριασμών social media για να πάρετε μια πρώτη ιδέα το πως αντιμετωπίζουμε το ζήτημα

Είστε έτοιμοι να μιλήσουμε;

Αν ναι καλέστε μας στο 210-6107372 ή στείλτε μας email στο
info@ innovativeyear.gr, για να συζητήσουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες σας.

Rate this page

Διαχείριση social media

[av_textblock size=\’\’ av-medium-font-size=\’\’ av-small-font-size=\’\’ av-mini-font-size=\’\’ font_color=\’\’ color=\’\’ id=\’\’ custom_class=\’\’ template_class=\’\’ av_uid=\’av-922lb\’ sc_version=\’1.0\’ admin_preview_bg=\’\’]
Διαχείριση social media

Διαχείριση social media. Τα Κοινωνικά Δίκτυα αναντίλεκτα έχουν εισέλθει στην καθημερινότητα μας με ένα ιδιαίτερα δυναμικό τρόπο τα τελευταία χρονιά. Πολλοί από εσάς αφιερώνετε κάποιες ώρες ενδεχομένως το βράδυ συνδυάζοντας την προβολή της επιχείρησης σας με κάποιες στιγμές προσωπικής χαλάρωσης μέσω αυτών. Αρκεί όμως αυτό; Αν ο στόχος σας είναι ο φιλικός και κοινωνικός σας περίγυρος ενδεχομένως ναι. Αν όμως ανήκετε σε αυτούς που μπορούν να δουν ότι ο ρόλος και οι δυνατότητες τους είναι απείρως μεγαλύτερες από αυτές τότε αντιλαμβάνεστε ότι η όποια διαχείριση των social media πρέπει να γίνεται από ειδικούς όπως και κάθε σοβαρή επαγγελματική δραστηριότητα εξάλλου. Στην innovativeyear.gr διαθέτουμε το ανθρώπινο δυναμικό που μπορεί να ανεβάσει την επικοινωνία σας σε άλλα επίπεδα συνδυάζοντας την εμπειρία μας με τακτικές προώθησης και διαφήμισης. Οι προωθητικές ενέργειες που θα σχεδιάσουμε μαζί σας σε συνδυασμό με την δημιουργία και διαχείριση των social media της εταιρείας σας μπορούν να κάνουν την επιθυμητή διαφορά για εσάς στο internet. Θα χαρούμε ιδιαιτέρως αν μας καλέσετε για να συζητήσουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες σας και να διερευνήσουμε από κοινού το πως θα επιτύχουμε τους στόχους σας
[/av_textblock]

Rate this post

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *